رئيس فني وحرفه اي بهشهر با اشاره به اشتغال 88 نفر مهارت آموخته بهشهری اظهار داشت: آموزشگاه های شهرستان باید در راستای طرح آموزش، تولید، بازاریابی و فروش، متناسب با نیاز بازار به تولید محصول اقدام و از صرف آموزش به سمت و سوی ایجاد اشتغال برای کارآموزان پیش برود.

fani-herfee-behshahr5

 

 

 

به گزارش شرق پرس به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید هاشمی نژاد بهشهر، بیش از ۲۲۲ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی در شش ماهه نخست  سال جاری در بخش آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای به متقاضیان ارائه شده است.

 

 

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بهشهر در این خصوص گفت:آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد باید مورد حمایت قرار گیرند چون بخش عمده فعالیت های آموزش های فنی و حرفه ای توسط آموزشگاه های آزاد انجام می شود.

 

مهدی پور بحث ” آموزش” را اصل و جوهره وجودی فنی و حرفه ای خواند و گفت: جامعه ای که برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز آینده اش برنامه ریزی نکند، دچار بحران و مشکلات عدیده خواهد شد.

 

علی مهدی پور گفت: با سپردن آموزش به بخش خصوصی باید کیفیت آموزش را بالا برده  و در راستای تقویت  و حمایت از آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای تلاش بیشتری انجام دهیم.

 

وی اظهار داشت:در شش ماهه اول سال جاری ۲۲۲۵۴۷ هزار نفر ساعت آموزش های مهارتی توسط بخش خصوصی در ۵۲ آموزشگاه فعال در سطح شهرستان ارائه شده است .

 

این عضو کارگروه اشتغال شهرستان بهشهر تصریح کرد : بیش از ۲۵ حرفه آموزشی در آموزشگاه های آزاد این شهرستان به کارآموزان آموزش داده می شود.

 

مهدی پور گفت: در شش ماهه نخست امسال ، آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای به بیش از ۱۰۰۰ نفر از افراد فاقد مهارت در حرفه های امور مالی بازرگانی ، دوخت های سنتی ، صنایع فرش ، فناوری اطلاعات ، صنایع پوشاک و … آموزش دیده اند.

 

رئیس فنی وحرفه ای بهشهر با تأکید بر آموزش های محصول محور اظهارداشت: آموزشگاه های شهرستان باید در راستای طرح آموزش، تولید، بازاریابی و فروش، متناسب با نیاز بازار به تولید محصول اقدام و از صرف آموزش به سمت و سوی ایجاد اشتغال برای کارآموزان پیش برود.

 

وی اظهار داشت : مدیران آموزشگاه ها باید به سمت ایجاد اشتغال پایدار حرکت کنند و با تدوین استاندارهای آموزشی کوتاه مدت، متناسب با نیاز بازار کار، در جذب حداکثری افراد فاقد مهارت در آموزشگاهها گامهای موثری بردارند.

 

مهدی پور اظهار داشت: رهگیری وضعیت اشتغال مهارت آموختگان از جمله برنامه های سند راهبردی مهارت و فناوری است که با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی کلیه مهارت آموختگان قبول شده در مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و آموزشگاه آزاد صورت می گیرد و در معنای کلی به منظور بررسی وضعیت ایجاد اشتغال مهارت آموختگان انجام می شود.

 

وی در پایان  از رهگیری  مهارت آموختگان بهشهری که در سالهای گذشته دوره های مهارتی را در آموزشگاههای آزاد این شهرستان گذرانده اند در ماه جاری خبر داد و تصریح کرد: در شش ماهه نخست سال جاری ۸۸ نفر از مهارت آموختگان آموزشگاههای آزاد مشغول به کار شده اند.