رياست مركز فني و حرفه اي بهشهر گفت: در سال 1393 برای 350 نفر از مهارت آموختگان مركز فني و حرفه اي بهشهر رهگيري اشتغال انجام شده است که از این تعداد قریب به 70 نفر مشغول به کار شده اند.

 وضعیت اشتغال  350  نفر مهارت آموخته بهشهری در سال گذشته رهگیری و رصد شد
به گزارش شرق پرس به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید هاشمی ن‍ژاد بهشهر ، علی مهدی پور گفت: رهگیری وضعیت اشتغال مهارت آموختگان از جمله برنامه های سند راهبردی مهارت و فناوری است که با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی کلیه مهارت آموختگان قبول شده در مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی صورت می گیرد و در معنای کلی به منظور بررسی وضعیت ایجاد اشتغال مهارت آموختگان انجام می شود.

 

 

ریاست مرکز فنی و حرفه ای بهشهر ، از رهگیری ۳۵۰ نفر مهارت آموخته بهشهری در ۲۶  دوره آموزشی در سال ۹۳ خبر داد .

 

وی با بیان این خبر اظهار داشت : در سال ۱۳۹۳ برای ۳۵۰ نفر از مهارت آموختگان مرکز فنی و حرفه ای بهشهر رهگیری اشتغال انجام شده است که از این تعداد قریب به ۷۰ نفر مشغول به کار شده اند.

 

مهدی پور جمع کارجویان در این دوره ها را ۸۷  نفر عنوان کرد و افزود: در رهگیری صورت گرفته از وضعیت اشتغال این افراد، ۴۲ نفر به خاطر کمبود فرصت شغلی وعدم وچود سرمایه کافی و ۴۵ نفر به دلیل پایین بودن دستمزد،ضعف آموزش مهارتی وعدم رغبت به شغل پیشنهادی تاکنون موفق به اشتغال نشده اند.

 

وی ضمن اعلام اینکه ۸۰ درصد اشتغال یافتگان مرتبط با دوره های آموزشی گذرانده شده مشغول بکار شده اند تصریح کرد، رشته های جوشکاری ، مکانیک، پرورش قارچ دکمه ای بیشترین میزان اشتغال را به خود اختصاص داده‌اند.

 

این عضو کارگروه اشتغال شهرستان بهشهر افزود: طبق رهگیری صورت گرفته،تعداد ۴۸ نفر از مهارت آموختگان قبلاً شاغل بوده اند،که هدف آنها تکمیل مهارت و فراگرفتن حرفه های جدید بوده و ۱۱۴ نفر غیر کارجو ازقبیل: دانشجو،دانش آموز، سرباز و خانه دار یا افرادی بوده اند که تمایلی به کار نداشته اند.

 

علی مهدی پور وضعیت تعداد ۳۱ نفر از افراد رهگیری شده را نامشخص اعلام کرد و خاطر نشان ساخت: با توجه به اینکه مهمترین عامل بیکاری نیروی کار در شهرستان بهشهر کمبود فرصت های شغلی و نبود سرمایه کافی شناسایی شده است ، بهبود فضای کسب و کار ، اعطای تسهیلات اشتغال زایی کم بهره و بلند مدت در بخش صنعت و بخش مشاغل خانگی می تواند بهترین راهبرد در بهبود وضعیت اشتغال باشد.

 

وی تأکید کرد : با استفاده از خدمات راهنمایی و مشاوره آموزشی ، شغلی و حرفه ای ، افراد به سوی یادگیری مهارت هایی ترغیب و تشویق می شوند که نیاز بازار کار و جامعه را تأمین کند .

 

مهدی پور در پایان اظهار داشت: رهگیری اشتغال مهارت آموختگان میزان بازدهی آموزش‌های ارائه شده را در اختیار مسئولان و بویژه برنامه‌ریزان این سازمان قرار می‌دهد.