برادران من به چند دانه نان و خرما معامله کردید؟ آقای فرماندار بهشهر، شما کجای این معامله هستی؟ این جمله را هم اینجا اختصاصا به آقای دکتر شاعری می‌گویم؛ جناب آقای دکتر شاعری، ما اگر مدعی پیروی از ولایت هستیم بنا به فرموده‌ی حضرت آقا باید به دنبال اثبات خود و توانمندی‌های خود باشیم، نه تخریب دیگران...

اعظم السادات حسینی شورای شهر بهشهر : شهردار ما شهرداری قانونی است/ استاندار تنها مدیریت منفعلانه دارد

 

 

به گزارش شرق پرس (شرق مازندران) اعظم السادات حسینی عضو شورای شهر بهشهر شورای گفت: «عده‌ای از عزیزان، پشت تریبون‌ها درباره‌ی اتفاقات اخیر از اصطلاح دست‌های پشت پرده حرف می‌زنند، درحالی‌که متوجه‌ی بار منفی و بی‌دلیل این‌گونه سخن‌پراکنی‌ها نیستند و تنها، بار شفاف‌سازی آن به دوش ما می‌افتد».

 

حسینی با اشاره به اینکه انتخابات، اصل دموکراسی است، مردمِ فهیم اشرف‌البلاد را مخاطب قرار داد و گفت: «شما مردم نمایندگان خودتان را انتخاب می‌کنید و بار این مسئولیت را به دوش آنان می‌گذارید. یکی از مهم‌ترین تصمیمی که اعضای شورا در طول خدمت چهارساله‌شان اتخاذ می‌کنند نیز، انتخاب شهردار است. اینکه ما نمایندگان چقدر درک اهمیتِ رای شما را درک می‌کنیم، نکته‌ی بسیار مهمی است که قطعا باعث می‌شود، مسیر حرکت شورا به سمت منفعت مردم باشد».

 

این عضو شورای اسلامی شهر بهشهر با بیان اینکه “انگار برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شرح وظایف خود را نمی‌دانند و از قانون مطلع نیستند”، ادامه داد: «این مسئله، بار مسئولیت امثال ما را زیاد می‌کند، چراکه هم می‌بایست این دوستان را توجیه کنیم و هم برای مخاطبین خاص خودمان توضیح دهیم که روند قانونی و خدود اختیارات به چه صورتی است.

 

حوزه‌ی مجلس شورای اسلامی و حوزه‌ی شورای اسلامی شهر، هرکدام وظایف مشخص خود را دارند و انتظارات و توقعات شما مردم هم طبیعتا در هر حوزه‌ای بر حسب آن شرح وظایف، متفاوت است. نماینده‌ای که از تریبون اسلامی استفاده و گله می‌کند از عدم مشورت شورا در انتخاب شهردار یا از دست‌های پشت پرده‌ای صحبت می‌کند، واقعا به دنبال چیست؟

 

بنده به عنوان خادم شما، این سوال جدی را دارم که اگر مستنداتی وجود دارد، چرا ما به مردم آدرس غلط می‌دهیم؟ چرا مردم را به بیراهه می‌بریم؟ شفاف صحبت کنیم. عجیب است نماینده‌ای که در رسانه‌ی استانی از هیئت دولت گلایه می‌کند که چرا در انتخاب استاندار با ما نمایندگان مشورت نمی‌کنند! این رفتار، دو حالت را برای ما متصور می‌کند؛ حالت اول این که به شرح وظایف قانونی خودمان آگاه نیستیم و دوم اینکه شآن جایگاه مجلس را نمی‌دانیم و برای خود تنها جایگاه مشاوره‌ای قائلیم.

 

برادر خوبم اگر ما دنبال جایگاه مشاوره هستیم مسیرش بهارستان نیست، آنجا جایگاه قانون‌گذاری است».
اعظم‌السادات حسینی با انتقاد از وجود آفت بهره‌گیری برخی از روابط به جای ضوابط و ایجاد مانع برای عدم تحقق خواسته‌های مردم، گفت: «چرا باید سنگ‌اندازی کنیم؟ مگر هدف ما چیست؟ ما انقلاب کردیم که حق وتوها از بین برود، حکومت خان‌ها از بین برود و دو اصل جمهوریت و اسلامیت حاکم شود. قرار نیست دوباره همان داستان‌ها باشد که اگر قرار بود باشد، دیگر چه نیازی به انقلاب کردن بود؟

 

ما اعضای شورا خواستار اجرای قانون هستیم و شهردار ما شهرداری قانونی است و ما به فرموده‌ی مقام معظم رهبری که اشاره کرده‌اند؛ “مسئولان تا آنجا که قانون اعلام می‌دارد برای پیگیری حقوق پیش بروند”، قطعا عمل خواهیم کرد».

 

خانم حسینی با بیان این پرسش که “دولت‌مردان و نمایندگان ما نگران چه هستند؟ کدام سهم‌ها و منفعت‌ها به خطر افتاده که این چنین همه را بسیج کرده‌اند تا اتفاقی غیرقانونی رقم بخورد؟”، گفت:
«چه می‌شود که این عزیزان با منِ تماس می‌گیرند و عنوان می‌کنند که شما این آقا یعنی فرید صمدایی را به کمک دوستانتان متقاعد کنید که استعفا بدهد، در عوضش اگر بخواهد می‌تواند مدیرکل بازرسی استان یا فلان‌جا بشود؟ البته این هم جالب است که وقتی کلمه‌ی استعفا را استفاده می‌کنند، یعنی می‌دانند که آقای صمدایی شهرداری قانونی است. و من حق دارم از آنها بپرسم که آقای دکتر؛ چطور کسی که در قد و قواره‌ی مدیرکلی است، در قد و قواره‌ی شهرداری بهشهر نیست؟!».

 

عضو شورای اسلامی شهر بهشهر با انتقاد از استاندار مازندران ادامه داد:
«استانداری که سکان‌دار دولت تدبیر و امید است و در چهار سال مدیریت گذشته‌اش، تنها مدیریت منفعلانه‌ی ایشان بارز است، به دنبال تحقق چه هدفی است که این نامه‌های فراقانونی را پشت سر هم برای شورای بهشهر ارسال می‌کند؟ ای کاش ایشان قبل از اینکه استانداری را قبول کند یک مطالعه‌ای درباره‌ی شرح وظایف قوه‌ی مجریه و قوه‌ی مقننه انجام می‌داد. آن وقت این طور نمی‌شد که هفته‌ی گذشته در پاسخ مسئولان فرادستی کشور درباره‌ی این اتفاقات، جواب و نشانی اشتباه بدهد. بروید بپرسید از آقای ربیع فلاح چه جوابی داد در قبال نامه‌های فراقانونی خودش. و چرا گفت که تحت اعمال فشار و نفوذ برخی مجبور شد چنین نامه‌های غیر قانونی را تنظیم کند».

 

خانم حسینی با اشاره به واقعه‌ی عاشورا و اسارت خاندان پیامبر توسط کسانی که خود، مسلمان بودند گفت: «پدر مرحومم همیشه به من جمله‌ی زینب (س) را می‌گفت و سفارش می‌کرد که ایشان فرمود؛ ” ما دینمان را به چند دانه خرما نمی‌فروشیم”.

 

 

برادران من به چند دانه نان و خرما معامله کردید؟ آقای فرماندار بهشهر، شما کجای این معامله هستی؟ این جمله را هم اینجا اختصاصا به آقای دکتر شاعری می‌گویم؛ جناب آقای دکتر شاعری، ما اگر مدعی پیروی از ولایت هستیم بنا به فرموده‌ی حضرت آقا باید به دنبال اثبات خود و توانمندی‌های خود باشیم، نه تخریب دیگران. به کجا چنین شتابان؟ ما قانون و اخلاق را سرلوحه‌ی کارهایمان قرار می‌دهیم و اعتقاد راسخ داریم که مدیریتی که در آن اخلاق و قانون رعایت نشود، به بیراهه می‌رود. ما طی این سال‌ها در شهرستان بهشهر شاهد بودیم که مسیر درست تعیین می‌شد اما در بین راه، لابی‌گری‌ها، سیاست‌کاری‌ها و سهم‌خواهی‌ها مسیر را از راه به در می‌کرد».

 

به گزارش شمال نیوز, حسینی در پایان صحبت‌هایش دوباره مردم بهشهر را خطاب قرار داد و گفت: «شما مردم بزرگوار و فرهیخته، بین هفتاد و اندی کاندیداهای شهر بهشهر ما را انتخاب کردید و ما مدافع منافع شما هستیم. و هرگز با هیچ عقیده‌ای و با هیچ سلیقه‌ی قومی-قبیله‌ای، منافع مردم را معامله نخواهیم کرد».