منصور ضابطیان با اشاره به جایگاه برنامه «رادیو هفت» در شبکه آموزش یادآور شد: هم عوامل «رادیو هفت» و هم مدیران شبکه آموزش معتقد هستند که این برنامه تلویزیونی، یکی از آموزشی‌ترین برنامه‌های این شبکه است و سعی دارد ادبیات، سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، فرهنگ و هر آنچه‌ برای مردم مهم است، در قالبی جذاب ارایه کند و مخاطب زیادی هم دارد.

radio7-zabetian

شرق پرس: منصور ضابطیان از جلساتی با مدیران شبکه «آموزش» برای تغییر در ساختار «رادیو هفت» سخن گفت و بیان کرد ‌از جمله خواسته‌های مدیران در این جلسات این بوده که برنامه زنده نباشد.
 منصور ضابطیان در گفت‌وگو با مهر با اشاره به دلیل پخش نشدن «رادیو هفت» در شب گذشته (۳۱ فروردین) ماه بیان کرد: همان طور که پیش از این گفته شده بود، همه تلاش ما این بود که «رادیو هفت» را در زمان مقتضی یعنی ۳۱ فروردین روی آنتن ببریم.

وی ادامه داد: هدف ما این بود که بتوانیم هم به دلیل مبارک بودن روز اول ماه رجب، سری جدید برنامه را در سال ۹۴ شروع کنیم و هم اینکه چون به مخاطبان قول داده بودیم، دوست داشتیم در هر شرایطی به قول خود عمل کنیم.

مجری «رادیو هفت» با اشاره به درخواست مدیران شبکه یادآور شد: در سال جدید، تغییراتی در بعضی ‌شبکه‌ها‌ در نظر گرفته شده ‌که شبکه آموزش هم با توجه به رویکردهای خود الزاماتی ‌برای ساخت سری جدید «رادیو هفت» در نظر دارد و خواستار تغییراتی شده ‌که در چند جلسه با مسئولان در تعامل و مذاکره درباره این تغییرات بودیم.

کارگردان «رادیو هفت» با بیان اینکه امیدوار است ‌هرچه زود‌تر روال‌های اداری طی شود، گفت: امیدوارم در این جلسات زود‌تر به نتیجه برسیم و دوباره بتوانیم هر شب ساعت ۲۳ روی آنتن برویم.

وی با اشاره به تغییر رویکردهای شبکه آموزش عنوان کرد: به هر حال به دلیل وجود این رویکردهای جدید ـ که ما هم به آن‌ها احترام می‌گذاریم ـ پخش «رادیو هفت» به تعویق افتاد؛ به رغم اینکه ما شب گذشته آمادگی اجرای برنامه را داشتیم.

ضابطیان در پاسخ به اینکه چرا این جلسات زود‌تر صورت نگرفته است، توضیح داد: ما از تصمیمات جدید شبکه دیر باخبر شدیم و به همین دلیل رایزنی‌ها تا روز گذشته ادامه داشت.

وی با اشاره به جایگاه برنامه «رادیو هفت» در شبکه آموزش یادآور شد: هم عوامل «رادیو هفت» و هم مدیران شبکه آموزش معتقد هستند که این برنامه تلویزیونی، یکی از آموزشی‌ترین برنامه‌های این شبکه است و سعی دارد ادبیات، سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، فرهنگ و هر آنچه‌ برای مردم مهم است، در قالبی جذاب ارایه کند و مخاطب زیادی هم دارد.

ضابطیان که یکی از تهیه‌کنندگان و کارگردانان برنامه «رادیو هفت» است، در پایان به خواسته دیگر مسئولان شبکه آموزش اشاره و بیان کرد: بحث دیگر در جلساتی که با مسئولان داشتیم بر سر این بود که برنامه از حالت زنده به شکل تولیدی دربیاید، البته ماهیت «رادیو هفت» به زنده بودنش است که باعث شده ‌مخاطبان زیادی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند و در این باره هم مذاکرات ما با مسئولان ادامه خواهد داشت تا بتوانیم همین ماهیت زنده برنامه را حفظ کنیم.

برنامه «رادیو هفت» پیش از این با ۱۱۱۷ برنامه روی آنتن شبکه آموزش رفته است و از جمله برنامه‌های آموزشی سیماست. آیتم‌های این برنامه در دو استودیو ضبط و تولید می‌شود که یک استودیو برنامه‌های تولیدی همچون خوانش متن‌ها و گفت‌وگو‌ها را ضبط می‌کند و استودیو دیگر جایی است که مجریان «رادیو هفت» آن را زنده روی آنتن می‌برند و در این بخش با توجه به مسائل و دغدغه‌هایی که در جامعه و یا میان افراد وجود دارد موضوعات برنامه تعیین شده و با مخاطبان نوعی تعامل صورت می‌گیرد. با این حال در ساختار جدید شبکه آموزش قرار است عمده برنامه‌ها تولیدی روی آنتن بروند و به این ترتیب رویکرد برنامه‌ها تغییر می‌یاید.

تابناک نوشت: البته حسین ساری مدیر شبکه آموزش پیش از این در یک نشست خبری درباره برنامه‌های این شبکه به «رادیو هفت» هم اشاره کرده و گفته بود «رادیو هفت» جزو برنامه‌هایی است که جنبه‌های آموزشی پنهان فراوانی دارد اما اشاره‌ای به تغییر ساختار این برنامه نشده بود.