اکبر عبدی با انتقاد از تعطیلی سینما در ایام عزاداری گفت: من با بسته شدن سینما در ایامی که عزاداری است موافق نیستم. چرا نباید در این ایام فیلم نمایش داده شود. مگر در سینماهای ما چه فیلم‌هایی ساخته شده است؟! می‌توانیم فیلم‌های مناسبی را که داریم به نمایش بگذاریم و سینما‌ها را تعطیل نکنیم.

با تعطیلی سینما در محرم مخالفم

 

 

 

شرق پرس: اکبر عبدی گفت: با بسته شدن سینما در ایامی که عزاداری است موافق نیستم. سینما کاباره نیست. فیلم‌‌هایمان مانند آثاری چون «تایتانیک» نیستند. می‌توانیم فیلم‌های مناسبی را که داریم به نمایش بگذاریم و سینما‌ها را تعطیل نکنیم.

 

اکبر عبدی در گفت‌و‌گو با فارس در ارتباط با این پرسش که آیا بازی درنقش‌های مختلف که حساسیت بالاتری دارند برایوی به عنوان بایگر نیز تا چه اندازه این حساسیت‌ها می‌تواند در اجرای نقش تاثیر گذار باشد گفت: واقعاً برای بنده به عنوان یک بازیگر بازی در «رسوایی» در نقش یک روحانی و یا بازی در فیلم سینمایی «آدم برفی» تفاوتی ندارد در مرحله اول تمام تلاش خود را به کار می‌گیرم تا بتوانم نقشی را که قرار است ایفا کنم به درستی نمایش دهم.

 

*مانند یک موم در اختیار کارگردان بودم

وی در ادامه افزود: مهم‌ترین مسئله در اجرای یک نقش رضایت کارگردان است او باید آنچه راکه د ذهن دارد در مسیر اجرای بازیگر در یک نقش ببیند. در واقه بین هیچ کدام از نقش‌هایم تفاوتی نگذاشتم حساسیتی که برای اجرای نقش یک روحانی داشتم برای سایر کاراکتر‌ها هم دارم. واقعاً برای اجرای هر نقش زحمت کشیدم و حرف کارگردان را خوب شنیدم تا متوجه شوم که او دقیقا چه چیزی می‌خواهد. همیشه مانند یک موم در اختیار کارگردان بودم.

عبدی با اشاره به اینکه هنرپیشه حرفه‌ای یعنی اینکه بازیگر در اختیار کارگردان و اثری که در آن بازی می‌کند باشداظهار داشت: بازیگرنباید کم کاری کند متاسفانه گاهی شاهد هستیم خود بازیگر برای اجرای نقش‌هایش تفاوت قائل می‌شود از جهت میزان انرژی که صرف می‌کند می‌گویم و اصلاً برای اجرای نقشی که بازی می‌کند برنامه ریزی ندارد. شخصاً برای تمام نقش‌هایم به یک اندازه تلاش می‌کنم.

بازیگرفیلم سینمایی «مادر» درباره اینکه بازی در برخی نقش‌ها مانند شخصیت یک روحانی ممکن است برای بازیگر حساسیت بیشتری داشته باشد گفت: اینکه به حساسیت‌ها اشاره می‌کنید درست است اما این حساسیت‌ها برای بازیگر نباید وجود داشته باشد همانطور که گفتم بازیگر برای تمام نقش‌هایش باید تا سر حد توان تلاش کند. حساسیت‌ها و تفاوت‌هایی که می‌گویید برای مخاطب وجود دارد نه بازیگر اما خداروشکر برای بازی در نقش روحانی که در فیلم سینمایی «رسوایی» شاهد بودید توانستم نظر گروه‌های مختلف را جمع کنم هم مردم دوست داشتند و هم جامعه روحانیت از ایفای نقش من در لباس روحانی راضی بودند.

 

*طوری فیلم بسازیم که افراد مذهبی هم به سینما بروند

این بازیگر پیشکسوت سینما در ادامه خاطرنشان کرد: باید به نوعی در سینما پیش برویم که افراد مذهبی هم به سینما بروند و فیلم ببینند. آثارمان به گونه‌ای نباشد که یک فرد روحانی به دلیل اعتقادی که دارد به سینما نرود و یا خانواده مذهبی ازسینما رفتن فرزندشان ابراز ناراحتی کنند باید کاری کنیم تمام افراد یک خانواده با هم به سینما بروند. در رسوایی این اتفاق افتاده بود.

 

* مگر امام نگفت سینما فحشاء نیست؟!

وی در ادامه افزود: نمی‌توان سینما را ندید گرفت ویا آن را حذف کرد اگر این کار را انجام دهیم خودمان و فرهنگمان لطمه خواهند خورد درحال حاضر دیگران از این هنر به خوبی در راستای کار‌هایشان استفاده می‌کنند. امام (ره) در صحبت‌هایش بار‌ها اعلام کرد که نظر مثبتی به سینما دارند مگر امام نگفت که سینما فحشاء نیست. ما خودمان باید از سینما به درستی استفاده کنیم.

 

* سینما کاباره که نیست/ مگر «تایتانیک» نمایش می‌دهیم که سنیما را تعطیل می‌کنیم؟!

من با بسته شدن سینما در ایامی که عزاداری است موافق نیستم. چرا نباید در این ایام فیلم نمایش داده شود. مگر در سینماهای ما چه فیلم‌هایی ساخته شده است؟! می‌توانیم فیلم‌های مناسبی را که داریم به نمایش بگذاریم و سینما‌ها را تعطیل نکنیم. سینما کاباره که نیست. فیلم‌‌هایمان که مانند آثاری چون «تایتانیک» نیستند که سینماراتعطیل می‌کنیم. نمی‌توان با دست پس زد و با پا پیش کشید یا سینما حلال است یا حرام است؟!