مدیر جهادکشاورزی گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز، اراضی کشاورزی و باغی شهرستان را با خطر جدی مواجه می‌کند و در آینده با مشکلات عدیده‌ای در این زمینه روبه‌رو می‌شویم.

 

 

4 فقره ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی نکا تخریب می شود

مدیر جهادکشاورزی نکا از اجرای حکم قلع و قمع و تخریب ۴ فقره ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی شهرستان نکا خبر داد.

 

به گزارش شرق پرس, علی طاهری در گفت‌وگو با فارساظهار داشت: ساخت و سازهای غیرمجاز، اراضی کشاورزی و باغی شهرستان را با خطر جدی مواجه می‌کند و در آینده با مشکلات عدیده‌ای در این زمینه روبه‌رو می‌شویم.

 

وی افزود: در راستای حفظ کاربری زمین‌های کشاورزی و به منظور جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و باغی از سوی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نکا، طی یک ‎ماه گذشته پنج مورد توقف عملیات ساخت‌وساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی این شهرستان به صورت کتبی به مالکان این زمین‌ها ابلاغ شد.

 

مدیر جهادکشاورزی نکا افزود: اکنون تغییر کاربری غیرقانونی بلای جان زمین‌های کشاورزی شده است که به مرور زمان مشکلات عدیده‌ای را ایجاد می‌کند.

 

طاهری یادآور شد: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی علاوه بر از بین رفتن زمین و خاک، امنیت غذایی را با تهدیدات عدیده روبرو می‌کند که بدون هماهنگی در حال انجام است که باید کشاورزان قبل از هر نوع ساخت‌وساز در زمین‌های کشاورزی، از جهاد شهرستان استعلام بگیرند.

 

وی ادامه داد: برای حفظ و صیانت از عرصه‌های کشاورزی، حفظ بستر تولید و جلوگیری از تغییر کاربری بی‌رویه زمین‌های کشاورزی و اجرای تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمین‌های کشاورزی، هر گونه ساخت‌وساز غیرمجاز تخریب می‌شود.

 

طاهری در ادامه با اشاره به آغاز فصل کشت گندم پاییزه در نکا گفت: کشت گندم در مناطق کوهستانی شروع شده و کشاورزان در حال کشت گندم در این مناطق هستند.

 

مدیر جهادکشاورزی نکا با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود برای حدود ۱۰ هزار هکتار از اراضی نکا در این فصل قرارداد کشت گندم بسته شود، یادآور شد: تاکنون در سطح بیش از ۳ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان قرارداد کشت گندم آبی و دیم انعقاد قرارداد انجام شده است.

 

طاهری گفت: از این مقدار قرارداد بسته شده، ۲ هزار هکتار به کشت گندم آبی و یک‌هزار هکتار قرارداد مربوط به کشت گندم دیم است.

 

وی افزود: بیشترین مقدار قرارداد در منطقه با کشت دیم گندم است و کشاورزان منطقه به این نوع کشت گندم، مبادرت دارند.